Copa America 2016: Recenze Zápasu Brazílie - Haiti

Copa America 2016: Recenze Zápasu Brazílie - Haiti
Copa America 2016: Recenze Zápasu Brazílie - Haiti

Video: Copa America 2016: Recenze Zápasu Brazílie - Haiti

Video: Copa America 2016: Recenze Zápasu Brazílie - Haiti
Video: Copa America 2016 06 08 Brazil vs Haiti Full Match 2024, Smět
Anonim

Brazilský národní tým na Copa America 2016 zahájil turnaj bezbrankovou remízou. Ve druhém kole se proti pětinásobným mistrům světa postavil národní tým Haiti.

Copa America 2016: recenze zápasu Brazílie - Haiti
Copa America 2016: recenze zápasu Brazílie - Haiti

Před začátkem zápasu si jen málokdo dokázal představit, že titulovaný jihoamerický tým narazí na problémy s jasným outsiderem turnaje národního týmu na Haiti. Na fotbalovém hřišti nebyl žádný pocit. Brazilci měli úplnou výhodu ve všech aspektech hry. Během zápasu žlutomodří provedli 20 střel na branku, z toho 13 na branku. Haiťané byli schopni reagovat devíti údery (čtyři dosáhly cíle). Výhoda držení na konci schůzky byla 65% až 35% ve prospěch Jihoameričanů.

Brazilci podle očekávání začali aktivně. Ve 14. minutě otevřel skóre Filipe Coutinho z přímého volného kopu. Ve 29. minutě po asistenci Jonase také zdvojnásobil výhodu Brazilců. Po dalších šesti minutách přinesli Brazilci skóre zničující. Obránce Barcelony a brazilského národního týmu Dani Alves visel v pokutovém území a Renato Augusto si podrazil míč pod břevno. První poločas skončil vítězstvím Brazílie 3: 0.

Druhá polovina schůzky se stala produktivnější. V 59. minutě Gabrielle a o osm minut později Lucas upravil skóre na nedůstojné - 5: 0 ve prospěch Brazilců. Po uznání pátého gólu dokázali Haiťané vytisknout gól oblíbených. James Markelin v 70. minutě trefil bránu Alissona.

Na konci zápasu se Brazilcům podařilo Haiťany ještě dvakrát rozladit. V 86. minutě si Renato Augusto připsal double a už v nadstaveném čase uspořádal první hattrick v turnaji Filipe Coutinho.

Konečné skóre v zápase 7: 1 ve prospěch Brazílie umožňuje žluto-modrým získat po dvou zápasech čtyři body. Týmu Haiti zbývá v bodové linii nula a ve skupině B klesá na poslední místo.

Doporučuje: